In 2022 culorile si nuantele la moda vor fi cele care ti se potrivesc cel mai bine, subiectivismul va fi la el acasa

Anul 2022 se pare ca va fi anul culorilor care se vor inscrie intr-o paleta destul de larga si de promitatoare. Vedeta va fi verdele lime sau verdele lamaie, dar nici galbenul sau portocaliul, albastrul nu vor lipsi din peisaj. In 2022 optimismul va fi din nou la el acasa si se va transmite prin toate culorile si combinatiile de nuante. Pentru ca si in moda e nevoie de el mai mult ca oricand. Ce culori si nuante se poarta insa in 2022 si care vor fi cele mai inspirate alegeri?

2022 a inceput in forta cu o culoare aleasa pentru acest an cam dificil in toate planurile: Lila, 17-3938 Very Peri. Daca nu esti pasionat de moda si de cromatica, de nuante, trebuie sa stii ca aceasta culoare a anului e doar o nuanta de violet, care se apropie mult de albastru, special aleasa pentru ca poate „stimula” inventivitatea si creativitatea. Dincolo de aceasta culoare pe care o vom vedea peste tot, in 2022 ne asteptam sa vedem diverse variatiuni ale culorii verde, galben sau chiar albastru, portocaliu. Cateva dintre tendintele cromatice ale modei 2022 le veti putea descoperi in randurile ce urmeaza.

Culori si nuante care transmit optimism. 2022 va fi despre optimism in continuare. Se va purta albastrul „soft”, deschis, nuante de galben, combinatii intre acestea. Toate vor trimite cu gandul la calm, la relaxare, se vor asorta foarte usor cu alte nuante si culori pe care le ai deja in garderoba si vei avea cu siguranta cele mai interesante tinute gata de afisat oriunde, indiferent de evenimentele la care participi. Urmele roz si accentele trasate cu ajutorul nuantelor de roz vor fi in centrul atentiei si vor oferi o dinamica mai buna si vor incuraja creativitatea si expresia imaginativa.

Tendinte florale si o moda inspirata din natura. Tonurile de magenta, de violet vor domina si ele moda anului 2022. Ele se vor completa cu nuante de verde si de galben mult mai apropiate de cele naturale si vor fi o adevarata inspiratie pentru toate colectiile de moda de peste an. Reprezentand putere, speranta si forta, aceste culori si nuante vor fi definitorii pentru modelul de feminitate din 2022 in jurul caruia se vor contura colectiile principale pe care le vom descoperi pe masura ce se succed sezoanele de peste an. Nu vom uita de galbenul „untos”, de oranjul cu nuante de galben speciale pentru perioada primaverii si a verii, dar nici de culorile neutre, nuantele nude, de griuri si de negru, de ce nu.

Verde Lime. Va fi vedeta sezonului primavara-vara 2022, indiferent de nuante si de tonuri. Cu o rochi mini din satin in nuante de verde lime, combinatii cu negru sau cu alb sa de sine statator, verdele lime din 2022 va asigura o tinuta impresionanta, care atrage atentia si are tot ce ii trebuie ca sa iasa din tipare. Poti purta doar articole de imbracaminte in aceasta culoare sau poti asocia verdele lime cu nuante de gri, de negru pentru mai multa elegenta si feminitate.

Portocaliu „hot”. Uita de nuantele cremoase in 2022. Anul acesta totul se reduce la un portocaliu deschis, pe care il poti purta „din cap in picioare”. Vom vedea tot mai multe nuante de portocaliu monocrom, dar si un contrast obtinut prin purtarea unor nuante de negru alaturi de portocaliul „hot”. Atragi oricum atentia cu el, nu iti face griji, asa ca poti sa te gandesti mai putin la asortare si mai mult la cum il vei purta. Portocaliul „hot” si toate nuantele sale vor reprezenta punctul de pornire pentru niste tinute de vis in 2022, pe care le poti avea rapid, prin combinarea unor articole vestimentare in nuante apropiate ale acestui portocaliu „hot”.

Galben radiant. E vara, e soare, galbenul radiant va merge perfect. Daca anul trecut discutam despre galbenul pal, untos, in 2022 clasicul revine iar si e in trend. Tonurile de galben radiant vor fi la mare cautare pe tot parcursul anului, te vor ajuta sa arati bine si sa te simti bine in imbracamintea aleasa. E si usor de asortat si de purtat indiferent de evenimente si de codul vestimentar impus, gasesti o multime de variante de tinute in aceasta culoare sau in tonurile ei in sezonul primavara-vara 2022, asa ca nu iti ramane decat sa le incerci si sa vezi care ti se potriveste cel mai bine.

Verdele Kelly. Este o variatiune de verde, e o nuanta intensa, pura, ceva intre albastru si galben. Numele sau vine de la un nume de familie comun irlandez, Kelly, si trimite cu gandul la peisajele de un verde superb din Irlanda. Verdele Kelly inspira incredere, curaj, putere, dar si delicatete, finete, puritate. E culoarea perfecta pentru anul 2022 daca vrei sa arati foarte bine si sa ai aparitii de senzatie pe oriunde te vei afla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *