Chiar dacă unii pariori sunt începători și nu au informații în domeniu, lumea digitală le oferă acestora predictii fotbal și tot felul de informații, ponturi pentru a avea bazele înainte de plasarea unui pariu. Chiar și pariorii experimentați profită de ponturile prezente în online pentru a crea cele mai inspirate bilete cu cele mai mari șanse de câștig.

Pentru a avea cât mai multe șanse de câștig, ar trebui ca biletul tău să fie cât mai aproape de rezultatul final. Astfel, dacă ai pus 20 de meciuri, ar cam trebui să îți iasă corect toate meciurile ca să câștigi. Dacă nu ai experiență sau nu urmărești meciurile de fotbal sau de orice alt sport, ar trebui să compensezi cumva. Pentru a alege meciurile cu cotele cele mai mici, ai nevoie de informații despre echipe, ligi, jucători, meciuri, goluri marcate, etc.

Pentru cei care au nevoie de informații de genul, analiștii efectuează predicții sportive pentru a-i ajuta. Pariorii profesioniști folosesc modele matematice cu regularitate pentru a găsi cele mai potrivite pronosticuri pe meciurile de fotbal. De aceea, am decis să vorbim despre un model matematic ce ia în considerare atât numărul de goluri încasate și înscrise de o echipă, cât și ocaziile de șut pe poartă primite de acea echipă.

De ce ar trebui să faci o analiză amănunțită a meciului?

Deși analiza clasică a meciurilor de fotbal poate părea plictisitoare, de fapt este extrem de utilă. Există un număr mare de microbiști care îți pot oferi un pont de pariuri fotbal online pentru a plasa cel mai bun bilet.

Pontul se bazează pe statisticile oferite de marile site-uri de specialitate care există în mediul online. Aici pontul include statisticile de bază, de exemplu: forma echipei X pe propriul teren, istoricul meciurilor directe, jucători în rezervă, jucători accidentați, etc.

Aceste informații sunt lucruri de bază pe care pariorul le poate folosi pentru a face cea mai bună predicție sportivă. Un parior experimentat trece mai departe de aceste informații de bază pentru a înțelege perfect meciul pe care îl analizează înainte de a paria. Pentru orice parior, este esențial să găsească anumite tipare de care să se poată folosi și dobândi experiență pentru a înțelege pe deplin meciurile din ofertă.

Care este importanța golurilor într-un meci de fotbal?

Orice microbist știe că informațiile legate de goluri este de departe cel mai important lucru în analiza unui meci de fotbal. Ele sunt elementul care determină rezultatul unui meci. De aceea, echipa care înscrie cele mai multe goluri se va putea impune posterior ultimului fluier al arbitrului.

Contrar acestui fapt, pariorii au probleme în a prezice rezultatul unui meci, deoarece numărul golurilor înscrise în timpul unui meci de fotbal este unul destul de limitat. Există meciuri în care jucătorii nu reușesc deloc să înscrie sau în cel mai optimist caz, se vor marca 1-2 goluri pe parcursul celor 90 de minute de joc. Acest număr este prea redus pentru a putea trasa un contur al modelelor amintite anterior.

Este important numărul șuturilor pe poartă?

Atunci când vorbim de predictii fotbal chiar și numărul șuturilor pe poartă este un element important, suficient de important pentru a fi inclus în statistici. Aici vorbim de șutul pe sau spre poartă din cadrul unei partide de fotbal. Acest număr este mai mare decât cel al golurilor și îți poate oferi o imagine amplă, de ansamblu, asupra echipelor care joacă.

Pariorii pot să fie atenți la acest indicator care îi poate ajuta destul de mult să stabilească în mod cât mai precis câștigătoarea unui meci. În mod statistic în această lume de pariuri fotbal online, cu cât numărul de șuturi expediate spre poarta echipei adverse este mai mare, cu atât se mărește și șansa acelei echipe de a înscrie un gol.

Există și excepții în cazurile în care deși o echipă are multe ocazii să dea gol oferite de numărul ridicat de șuturi pe poartă, rezultatul final poate fi “0”. Se poate că portarul advers a avut o zi bună și a putut apăra orice șut pe poartă.

Aceste două elemente nu sunt singurele ce sunt luate în calcul în domeniul de pariuri fotbal, lucrurile din spate fiind de fapt mult mai complexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *