Spatiile de birouri nu trebuie sa fie intotdeauna atat de plictisitoare si comune…

In toata lumea sunt peste 23.000 de spatii de birouri de tip coworking si numarul lor va creste in continuare. Daca nu esti familiarizat cu acest tip de spatii trebuie sa stii ca sunt niste spatii „impartite cu altii”. Sunt speciale pentru cei care vor sa scape de izolare sau de lucratul de acasa sau prin cafenele. Ai tot ce iti trebuie sa lucrezi, chiar si bucatarii sau locuri unde iti poti bea cafeaua, unde poti manca ceva.

Numai ca multe dintre aceste spatii au trecut deja la un alt nivel si au un design si facilitati originale, pe care nu le vei gasi in alte spatii de birouri tipice.

Ce iti poti dori de la un spatiu de birouri, de la o cladire de birouri? Sa poti lucra confortabil, sa ai un mediu cat mai sigur si mai placut de lucru si sa iti termini toate sarcinile la timp, fara sa fii distras de nimic.

Dar cum ar fi sa primesti si mai mult si sa ai un spatiu de birouri unde poti face mult mai multe lucruri decat banalele sarcini de la job? Asa s-au gandit si cei care se ocupa de administrarea spatiilor de birouri pe care le vei descoperi mai jos si au venit cu niste idei fenomenale.

M Club. Situata in Markham, Canada, cladirea de birouri iti da senzatia unui club exclusivist la interior. Cladirea este destinata celor care lucreaza, traiesc si fac naveta in Regiunea York. M Club ofera oamenilor de afaceri, profesionistilor, creativilor, investitorilor un loc perfect pentru socializare, pentru dezvoltare si pentru gasirea celor mai bune solutii pentru un viitor mai bun. Este un spatiu de lucru creativ are toate serviciile de care are nevoie orice antreprenor sau om de afaceri, angajat, astfel incat timpul petrecut acolo va fi cu siguranta unul excelent pentru rezolvarea problemelor ce tin de locul de munca.

Cladirea TASTE. In indepartata Nicaragua, mai precis in Granada, gasim cladirea TASTE, un loc minunat in care poti sa iti dezvolti abilitatile de bucatar chef. Experienta pe care o vei trai acolo alaturi de alti angajati este iesita din comun. Chef Gert Rausch este cel care se ocupa de aceasta cladire minunata, iar in interiorul sau ai la dispozitie Scoala de gatit, in prima sambata din fiecare luna, un centru de evenimente pentru petreceri in weekend si spatii largi si suficient de mari pentru a putea lucra in liniste in timpul saptamanii. Tot aici gasesti si cinci apartamente de inchiriat. Daca vrei un spatiu de birouri unde sa te simti mereu ca in vacanta Cladirea TASTE va fi intotdeauna destinatia perfecta.

MomHIVE. Este un loc potrivit pentru mamicile care au nevoie de un spatiu de birouri creativ, unde pot sa lucreze si sa se ocupe de copii in acelasi timp, sa ii supravegheze. Cladirea este in sud-vestul statului Michigan, ofera supraveghere pentru copiii de 0-5 ani intr-un efort de a ajuta mamicile care lucreaza in sistem remote. Timp de patru ore zilnic copiii vor putea fi supravegheati iar in acest timp mamicile pot sa lucreze, sa relationeze si sa faca parte dintr-o comunitate frumoasa de femei care lucreaza de acasa, de la distanta.

‘SCAPE. Cum ar fi daca ai putea lucra intr-un spatiu de birouri din care ai o vedere splendida catre peisaje de vis? In Lisabona, Portugalia este posibil asa ceva. Spatiile de birouri sunt situate fix pe apa, intr-un depozit din Doca de Santo Amaro, o zona cu restaurante, un mediu perfect pentru relaxare si chiar pentru munca. Aici lucrezi fara probleme, te relaxezi in acelasi timp si ai acces la tot ce ti-ai putea dori ca sa poti fi productiv in fiecare zi.

Studioul de langa lac. Daca alegi aceasta locatie vei lucra in esenta dintr-un studio de dans, care si-a deschis portile pentru cei care au nevoie de un spatiu special pentru lucru in liniste si in conditii foarte bune. Pentru cei interesati de balet se pot oferi si servicii de balet si ore de balet, daca vrei poti sa iei parte la evenimente si spectacole. Spatiul de birouri isi permite sa atraga membri care sunt instructori de yoga sau de dans si vor sa poate sa isi invete elevii intr-un loc special.

Arhitektonski Kolektiv. Se afla in Split, Croatia, poti avea colegi noi acolo, pe Morana, Mario si Mariana. Sunt niste colegi permanenti de altfel. Grupul acesta gateste sanatos in fiecare zi la ora locala 2 p.m. Cei care fac parte din comunitate vor participa la pregatirea mesei de pranz. E un spatiu de birouri ceva mai atipic fata de spatiile pe care le stim deja. Dar poate fi foarte bun pentru cei care cauta mereu altceva si vor sa aiba o experienta unica in timp ce lucreaza si impart un spatiu de birouri cu altii.

Avanpostul Ubud Penestanan. E in Bali, Indonezia, e un spatiu de birouri total atipic, unde lucrezi, dar stai si pe marginea piscinei, participi la ore de yoga si te relaxezi pe un sezlong, la soare. Designul spatiului de birouri unic a fost facut cu gandul la creativi, la cetateni globali, la oameni care isi doresc si altceva de la un banal spatiu de birouri. Are 68 de statii de lucru, ofera o multime de evenimente interesante la care poti participa, de la salsa la parkour si evenimente de marketing avansat si geopolitica. Este fara doar si poate un spatiu de birouri cat se poate de creativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *