Sistemul de monitorizare a glicemiei Contour Plus ELITE este singurul glucometru care are un ecran cu numaratoare inversa de 60 de secunde, care le permite pacientilor sa aplice mai mult sange la aceeasi bandeleta, in cazul in care la prima aplicare nu a fost plasat suficient sange.

Totodata, aplicatia gratuita Contour Diabetes faciliteaza imbunatatirea gestionarii diabetului si este asociata cu imbunatatirea controlului glicemic si cu scaderea numarului de episoade hipoglicemice. Din moment ce are o precizie ridicata, Contour Plus ELITE poate reduce riscul de hipoglicemii nedetectate.

Glucometrele au multe beneficii, cele mai evidente fiind:

  • Comoditatea utilizarii

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui glucometru este ca ofera pacientului posibilitatea de a-si testa nivelul glicemiei din confortul casei, fara a fi nevoie sa mearga intotdeauna la medic. Acest lucru este util pentru pacientii care trebuie sa isi monitorizeze zilnic glicemia.

  • Acuratetea citirii

Bazate pe cea mai recenta tehnologie, glucometrele moderne au bandelete de testare extrem de sensibile care se bazeaza pe anumite substante chimice pentru a detecta fiecare componenta a sangelui cu precizie. Astfel, poti obtine o precizie de laborator din confortul casei tale sau chiar in timpul calatoriei.

  • Potrivit pentru seniori

In timp ce toata lumea cu diabet ar trebui sa aiba un glucometru in casa, beneficiile sunt deosebit de notabile pentru varstnici, care au o mobilitate redusa si este dificil sa se prezinte de fiecare data la medic, mai ales in contextul pandemic actual.

  • Beneficii cu valoare adaugata ale glucometrelor si aplicatiilor inteligente

Noile tehnologii folosite de glucometre sunt atat de avansate, incat nu doar citesc nivelul glicemiei. Glucometru Contour plus ELITE, noul dispozitiv de monitorizare a glicemiei de pe piata, foloseste aplicatia Contour Diabetes, care ofera informatii suplimentare pentru sprijinirea gestionarii diabetului: jurnal de glicemie (elimina necesitatea unui jurnal clasic, pe hartie), functia Tiparele mele (identifica tiparele si tendintele din nivelurile glicemiei), planuri de instiintari de testare (furnizeaza instiintari care optimizeaza regimul de testare). Nu necesita configuratie initiala, iar utilizatorul poate seta alarme de reamintire pentru testare si sa partajeze rezultatele cu propriul medic.

  • Eficient din punct de vedere al costurilor

In cele din urma, un glucometru este o achizitie unica. Acest lucru cu siguranta ajuta la economisirea de bani pe testele de laborator pentru nivelul glicemiei din sange. In plus, economisesti si bani pe care i-ai cheltui pe drum. Nici macar nu trebuie sa iti vizitezi fizic medicul pentru a impartasi rezultatele; le poti trimite convenabil online.

Prin urmare, orice pacient ce sufera de diabet ar trebui sa aiba in casa un dispozitiv medical, asa cum este Contour Plus Elite de la OnlineFarmacia. Investitia va fi, cu siguranta, pe termen lung!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *