Bine ai venit la Omnicredit! Aceasta este prima platforma fintech din Romania de finantare online in timp real care este destinata persoanelor juridice. Acesta este locul potrivit pentru toti micii antreprenori care isi doresc sa isi dezvolte propria afacere obtinand finantarea de care au nevoie. Sunt disponibile mai multe solutii in acest sens, de la factoring la micro-credite si scontare, primele doua optiuni fiind foarte populare.

Pentru ca traim intr-o lume tot mai tehnologizata si rapida, solutiile clasice oferite de banci nu mai pot tine pasul cu nevoile antreprenorilor, pe cand la Omnicredit solutiile financiare se vor dovedi a fi exact ceea ce pot avea nevoie toti cei aflati in cautarea unei surse de finantare. Aici vei gasi un IFN (institutie financiara nebancara) ce propune conditii foarte avantajoase pentru persoanele fizice, care sunt net superioare celor oferite de banci.

Ce este Omnicredit

Asadar, inainte de toate ar trebui sa afli mai multe despre Omnicredit si despre utilitatea sa. Aceasta platforma fintech ce isi desfasoara activitatea exclusiv online vine in sprijinul microintreprinderilor si a micilor intreprinderi, cele care stau la baza dezvoltarii economiei. Platforma multi-credit este prezenta in Romania de cativa ani, timp in care a ajutat la punerea pe picioare a nenumarate afaceri.

Descopera principalele avantaje

Printre principalele avantaje putem aminti de diversitate intrucat aici sunt disponibile 8 produse financiare diferite care, cu siguranta, vor putea acoperi nevoile tuturor tipurilor de clienti. De asemenea, faptul ca activitatea se desfasoara online aduce din start multe alte plusuri, printre care si rapiditatea de care are nevoie oricine. In plus, si echipa de suport joaca un rol important intrucat fiecare client are acces la persoane bine pregatite capabile sa ofere solutii eficiente pentru orice situatie.

O lume mai simpla fara birocratie

Este bine cunoscut faptul ca birocratia este cea care diminueaza mult din entuziasmul fiecarui tanar antreprenor, iar dosarele stufoase care trebuie, de regula, sa fie alcatuite ii poate opri pe multi din drumul lor catre succes. Totusi, la Omnicredit situatia sta diferit pentru ca activitatea se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca iti vei lua adio de la orice neplacere adusa de birocratie.

Obtine imediat finantarea de care ai nevoie

Lista avantajelor aduse de solutiile financiare puse la dispozitie de un IFN in comparatie cu cele oferite de banci continua si prin faptul ca fondurile necesare pot fi obtinute imediat. Cu alte cuvinte, poti spune adio dosarelor stufoase care trebuie sa fie alcatuite de obicei, cozilor interminabile si conditiilor stricte impuse.

Simplitatea de a rezolva totul online

Cu siguranta, sunt multi cei care astazi efectueaza orice actiune online pentru ca tehnologia are oricum menirea de a ne usura viata. Aici totul incepe prin a crea un cont pe platforma, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde, urmand ca mai apoi sa se plaseze cererea de finantare. Aceasta este analizata in cel mult o ora si in maxim 8 ore de la aprobare banii vor fi virati in propriul cont. Astfel, la Omnicredit totul este mult mai simplu si mai comod, iar orice problema cu care te poti confrunta va fi solutionata direct online.

Experienta bogata inseamna consiliere de calitate

Aici ai parte de consiliere intrucat fiecare antreprenor trebuie sa stie cateva din tainele de baza ale domeniului complex de business. Cu o bogata experienta, de peste 15 ani, specialistii nostri vor veni in ajutor prin oferirea celor mai bune solutii chiar si pentru cele mai complexe probleme.

Opteaza pentru linia de credit pentru imm-uri

Asadar, daca intentionezi sa pui bazele propriei tale afaceri, cu siguranta, ai nevoie de un ajutor financiar, iar linia de credit pentru imm-uri de la Omnicredit poate fi exact ceea ce cautai. Aceasta este o metoda de finantare pe termen lung, foarte usor de accesat si care se bazeaza pe un principiu simplu: rambursarea se va face in rate lunare timp de cel mult 12 luni. Mai mult, acesta se poate combina si cu alte solutii disponibile pe platforma, iar impreuna vor duce la usurarea activitatii oricarui antreprenor. Fie ca este nevoie de noi utilaje, de plata furnizorilor, a chiriei sau de fonduri pentru achizitionarea unor terenuri, pentru a plati salariile si nu numai, solutia disponibila aici este foarte utila.

Profita de avantajele factoring-ului

In acelasi timp, o alta optiune foarte practica ce se poate accesa in cadrul acestei platforme este factoring-ul. Acesta presupune cesionarea creantelor si incasarea pe loc a banilor de pe facturi. Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie sa astepti pana la data scadentei pentru a intra in posesia sumelor de bani pentru ca ii vei primi pe loc. Aceasta este o solutie foarte rapida si care aduce multa flexibilitate si mai putine griji pentru orice antreprenor. Totodata, e important de stiut ca exista o mare diferenta intre un credit si factoring, pentru ca aceasta din urma este o modalitate prin care sunt accelerate incasarile.

Oricare ar fi nevoile tale, viitorul afacerilor in Romania, cu siguranta, va fi online, iar totul poate sa se dezvolte prin intermediul Omnicredit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *