Informatii despre transport persoane Romania Germania

Pentru cei care sunt interesati de servicii precum transport persoane, colete si autoturisme pe platforma Romania Germania sau retur, ZGR este solutia cea mai buna. Acestia ofera transport numai cu microbuze moderne si doar de la adresa la adresa. Daca alegi sa calatoresti cu ei, transportul se face numai cu microbuze de ultima generatie, confortabile si sigure, iar cel mai important este faptul ca trransportul se face numai de la adresa ta si te lasa exact la destinatia dorita.

Este un serviciu pe care nu multi il poate oferi deoarece majoritatea companiilor efectueaza transport cu autocarul sau sunt anumite companii care cer bani in plus pe langa pretul biletului pentru acest serviciu. Pe scurt daca alegi compania ZGR iti ofera cel mai bun serviciu de transport Romania Germania de la adresa la destinatia dorita.

Biletele se pot rezerva telefonic sau direct de pe site-ul companiei

ZGR le recomanda tuturor celor care aleg sa calatoreasca cu ei sa isi rezerve biletul de calatorie cu cel putin doua sau trei zile inainte de plecare ca sa fie siguri ca gasesc loc pentru ziua respectiva. Pentru orice nelamuurire legata de acest serviciu, puteti contacta operatorii companiei pentru a va oferi toate delatiile de care aveti nevoie.

Pentru a rezerva biletul de calatorie trebuie specificat orasul din care se doreste plecarea, destinatia unde trebuie sa ajungeti in Germania, dar si data plecarii. Si mai trebuie adaugate codul postal si numarul de telefon pentru ca soferul sa stie de unde va poate lua.

Toate microbuzele pe care ZGR Tour le detine sunt moderne si dotate cu aer conditionat, scaune individuale si reglabile, wifi, sisteme audio-video, etc. In plus in pretul biletului este inclusa si o masa calda.

In ceea ce priveste pretul pentru transport Romania Germania, puteti contacta operatorii companiei sau puteti intra pe site-ul zgr.ro. Acolo mai gasiti si alte informatii utile cum ar fi lista oraselor din Romania si din Germania din care se fac plecari, respectiv sosiri. Mai mentionam si faptul ca in pretul biletului este permis si un bagaj in limita a 50 de kg.

Informatii despre transport colete Romania Germania

Asa cum am mentionat si mai sus, ZGR Tour ofera si transport colete Romania Germania de la adresa la adresa. Acest serviciu se taxeaza cu 1 euro/kg. Asa ca oricand aveti de trimis sau de primit un pachet, puteti contacta oricand compania deoarece acestia au curse zilnice catre si din Germania, iar coletele ajung in siguranta la destinatie.

Alege intotdeauna cele mai bune servicii oferite de ZGR Tour.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *