hotel de lux
Hotelurile de lux ofera si multe lucruri gratuite

Hotelurile de lux incearca sa isi atraga turistii si cu alte servicii decat cele foarte scumpe. Un IPad din aur masiv sau catei, bauturi gratuite, sunt doar cateva exemple de strategii de marketing pe care marile hoteluri de lux din lume le aplica pentru a-si multumi turistii.

O vacanta reusita depinde in mare masura si de cazare, de conditiile de la hotel, de calitatea serviciilor oferite acolo. Cei mai multi turisti aleg destinatiile de lux si hotelurile de lux pentru a se bucura de un concediu perfect si a avea o experienta pe care s-ar putea sa nu o mai repete niciodata.

Multe hoteluri de lux din lume au costuri destul de mari pentru toate serviciile puse la dispozitia turistilor. Dar daca stii ce sa ceri si unde sa mergi in concediu poti avea o multime de lucruri si servicii complet gratuite, intr-un hotel de lux unde preturile depasesc cu mult asteptarile tale.

Bauturi gratuite. Cine nu si-ar dori sa poata savura orice fel de bautura doreste la o piscina sau pe malul oceanului, pe plaja, in hotel, fara sa se gandeasca la nota de plata de la finalul sejurului. In Mexic, la Grand Velas Riviera Maya, personalul de acolo te va intampina cu o sticla personalizata de tequila artizanala, special facuta pentru turisti. Sticla este personalizata in asa fel incat sa reflecte simbolistica locurilor si sa le ofere turistilor experiente de care se pot bucura doar in acest loc. Bautura isi asteapta turistii in fiecare camera a resortului, asa ca nimeni care trece pe acolo nu va rata o asemenea ocazie.

Catei. Cand mergi la un hotel de lux care mai este si in New York, cum e cazul Ink48, nu te astepti sa primesti servicii gratuite prea curand. Cu toate astea hotelul are all inclusive si pentru catei, daca vin alaturi de stapani, se pot caza la hotel la fel ca oamenii, au acces peste tot, in camere, chiar si in sala de mese. Si daca iti este dor de catelul lasat acasa in grija altcuiva poti sa plimbi un caine, dar nu orice caine, il poti plimba pe Sadie, directorul relatiilor cu animalele de companie.

IPad din aur. Stim deja ca in Dubai aurul e ca apa, il gasesti peste tot. Insa nu te-ai fi asteptat sa gasesti in Burj Al Arab un IPad din aur masiv de 24 de karate, la dispozitia ta oricand iti doresti sa te uiti pe Internet. Toti clientii hotelului de „7 stele” au un IPad si pot face ce doresc cu el, il pot folosi oriunde cat stau la hotel. Ceea ce este deosebit la aceasta oferta este ce se intampla cand pleci de la hotel. Daca ai in conturi si in buzunar 10.000 de dolari il poti cumpara si il poti folosi si… acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *